Stichting Vrienden In de Familietuin

De stichting “Vrienden In de Familietuin” is in 2023 opgericht en zal jaarlijks verslag doen van zijn activiteiten en hoe de middelen die beschikbaar zijn gesteld zijn besteed. Sinds 22 maart 2024 beschikt de stichting over een eigen bankrekening bij de Rabobank.

U kunt ons werk steunen via onze bankrekening nr

NL07RABO 0383 4192 98

t.n.v. “Stichting in de familietuin” Zwaagdijk

De verslagen zullen hier op de website voor iedereen beschikbaar zijn.

Stichting Vrienden In de Familietuin heeft als doel bij te dragen aan het welzijn van mensen met een zorgvraag in de regio West-Friesland.

En in het bijzonder deelnemers die gebruik maken van een dagbesteding zoals In de Familietuin.

De stichting ondersteunt door financiële middelen in te zetten voor het verbeteren van de faciliteiten en aanbieden van activiteiten.

De stichting bestaat uit

Hein Boon (voorzitter), Annette van Zadelhoff (secretaris) en Stefan Aker (penningmeester).


Met een financiële bijdrage van de stichting RCOAK en het Betrekken bij Groen fonds van de Provincie Noord-Holland hebben we een deel van de groene dagbesteding kunnen realiseren.

De bijdrage van stichting RCOAK is ingezet voor het aanleggen van schelpenpaden. De paden zijn rolstoelvriendelijk en hebben een natuurlijke uitstraling.

Door de bijdrage van het Betrekken bij Groen fonds hebben we diverse inheemse planten en struiken kunnen aanschaffen voor onze kruiden-, fruit-, en eetbare bloementuin.

Veel dank aan beide organisaties!