Steun ons

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Materiaal

Alle steun in elke vorm is welkom. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus tweedehands spullen krijgen wij graag. Deze gebruiken we zelf of knappen we op om weer aan een ander te geven.

Nieuwe spullen ontvangen we ook graag. We hebben mooi gereedschap gekregen van Sanne en Ronald, hier zijn we erg blij mee en deze spullen kunnen we goed gebruiken voor in onze tuin. Bedankt Sanne & Ronald!

Wil je ook iets aan ons geven? Stuur ons een berichtje dan nemen we contact met je op.

Sanne & Ronald

Vrijwilligers

Er gebeurt veel In de Familietuin! We kunnen dan ook altijd de steun gebruiken van vrijwilligers, op verschillende gebieden. Onze tuin is groot en er is altijd werk. Houd je van in de tuin werken, wanneer jij dat wilt en op jouw tempo? Iedere donderdag is er een actieve vrijwilligersclub in de tuin aan het het werk van 13.00 tot 16.00 uur. Zin om hierbij aan te sluiten? Word vrijwilliger bij ons.

We zoeken ook chauffeurs, met beschikking over een eigen auto, die onze deelnemers van en naar huis brengen. We zoeken chauffeurs op iedere maandag, donderdag en vrijdag, van 9.00 tot 10.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur. De gemaakte onkosten worden vergoed. Laat een berichtje achter voor meer informatie.

Of wil je op een andere manier vrijwilliger bij ons worden, laat het ons dan ook weten. Er zijn veel mogelijkheden In de Familietuin. Van een spelletje doen tot koken tot een rondje wandelen.

Financieel

Draag je In de Familietuin een warm hart toe en wil je ons financieel ondersteunen? Dan worden we hier natuurlijk erg blij van! Met je bijdrage zorg je ervoor dat wij weer zaaigoed kunnen aanschaffen en leuke activiteiten kunnen ondernemen met onze deelnemers. Je kunt ons bereiken via het contact formulier.